Jukebox voor kids

2013- 2015, Concert voor kinderen, samen met Bert Verbeke en Amaryllis Temmerman

Twaalf jaar geleden trok ‘Jukebox 2000’ voor de eerste keer naar de culturele centra van Vlaanderen. Vijf hernemingen later komt er een einde aan deze levende jukebox van Nele Bauwens, Tine Embrechts en Lucas van Den Eynde. Sinds 2000 lokte dit drietal steevast uitverkochte zalen en liet avond na avond het publiek kiezen uit 100 in oor- en oogspringende liedjes van de afgelopen 100 jaar. Op 11 juli 2012 gaat de allerlaatste ‘Jukebox 2000’ van start op de Grote Markt te Antwerpen.

Maar op deze 11de juli staat het trio van ‘Jukebox voor kids’ te trappelen om het podium voor de eerste keer te bestijgen! Martine de Kok, Amaryllis Temmerman en Bert Verbeke bieden het jonge publiek 50 keuzemogelijkheden, waarbij de kinderen vooraf en tijdens de voorstelling zelf kunnen bepalen wat ze willen horen. Van Samson & Gert naar Jan De Smet, van Het Geluidshuis naar Herman Van Veen, van K3 naar de Disney-klassiekers!

Dit live concert van ‘Jukebox voor kids’ wordt door zangers & acteurs Amaryllis, Bert & Martine in een speels jasje gegoten. Interactie met het publiek is een must, oude(re) kinderhits worden niet geschuwd en het 4-koppige orkest onder leiding van Jan Van Looy zorgt voor magistrale muzikale begeleiding!

‘Jukebox voor kids’ wordt een feest voor jong en oud!

www.jukeboxvoorkids.be

speelt vanaf april 2013 op festivals + sept-dec 2013 CC-tournee